Välkommen till Torshult

Påsken är över och det har var några mysiga dagar med familj, hästar och sommarvärme. Idag har jag tagit lite bilder på hur det ser ut för tillfället på gården, det har kommit upp blommor och små ljusgröna blad överallt. Kommentera gärna om ni gillar någon utav bilderna, då jag behöver uppdatera hemsidan med lite nya bilder.






Trädgårdsdekoration

Satt och googlade lite på bland annat trädgårdsdekorationer för att få lite inspiration och hittade då bilden nedan. Nog för att jag inte brukar följa normen, men detta kändes lite väl läskigt och morbidt även för mig...


En liten trädgårdszombie

men frågan är om inte denna är läskigare?!

Isisar

Då röran i köket och resten av vårt hem för tillfället inte känns så inspirerande att visa, tänkte jag istället visa lite bilder på de ursöta köksredskapen vi köpte på Islandshästensdag. Om någon skulle vara tveksam om vad motivet är kommer bilder här ;)



Vårtecken

Varje gång jag tänker att denna veckan har jag massor med tid att uppdatera här i bloggen så kommer det något emellan. Men idag blir det ett snabbt litet inlägg innan det är dags att gå ut och fixa stallet.
Det har varit en del trädgårdsarbete nu i dagarna när vädret har varit varmt och det börjar växa upp härligt färgglada växter överallt. Rabbaten på framsidan har blivit rensad och det visade sig att det växte fortfarande något där så det ska bli spännande och se vad det blir för något. På baksidan i trädgården frodas krokusar och snödroppar, och förhoppningsvis ännu okända växter som börjar knoppa.






RSS 2.0