Nya tag

Jag hade hoppats på att fått gjort lite mer den här veckan, som till exempel måla klart mitt bord och mina hyllor. Men eftersom veckan började med ett akut veterinärbesök med Alvar har det fått vänta lite. Det visade sig att lille Alvars redan känsliga mage har fått en tarminfektion och vi har fått den halvt omöjliga uppgiften att ge katten antibiotika i tablettform två gånger om dagen. Detta har mest resulterat i skador på oss...
Men förhoppningsvis är magen snart helt bra.

I veckan har även både sambo och svärfar fyllt år, så det har varit kalas för dom i helgen.
Jag har i alla fall hunnit städa lite i sadelkammaren och fått undan grejor så att vi kan använda spolspiltan och vi har äntligen fått igång vattnet i stallet så vi slipper släpa dunkar ifrån huset.

Imorron ska vi åka till Torekov där husses födelsedagspresent väntar med SPA och lunch. En skön paus från slit och släp på gården ;)

En liten tulipan

Har blivit lite längt mellan uppdateringarna hör nu igen. Efterhand som solen skiner och vårvärmen börjar komma har vi desto mer att göra utomhus och i stallet. Men eftersom vintern är tillbaka igen så tänkte jag bjuda på lite blommande våriga bilder för att liva upp det hela.


Inget är så vårigt som en bukett tulpaner

Mina små plantor tar sig och har fått flytta till större krukor i väntan på att planteras ut

Och avslutningsvis en lite blomsterkatt

Målning

Är det som står på schemat igen, men denna gång av möbler. Farmors blomsterbord och tre hyllor jag fyndade på loppis ska bli vitt, vitt.
Tyvärr glömde jag ta bilder innan jag började måla så ni får helt enkelt vänta med det tills det är färdiga.

RSS 2.0