Gårdsliv

Här sitter jag i vardagsrummet med solen i ryggen som lyser in över trädgården. När man tittar ut så kliar det i fingrarna efter att få börja greja där ute. Men än så länge får det vänta för det finns mycket kvar här inne som behöver fixas. Vi har nu bott i huset i fem dagar och tiden bara rinner iväg. Så fort gamla lägenheten är städad och fixad så ska det bli skönt att bara koncentrera sig på att få det mysigt här hemma. Jag ska ge mig på jakt ut efter lite möbler. Ett gammaldags linneskåp och någon snygg skänk eller vitrinskåp till vår matsal behövs.

På lördag ska äntligen hästarna också få komma till sitt nya hem. Katterna har redan gjort sig hemmastadda och Alvar älskar "sitt" rum där han kan ha alla sina leksaker och härja runt. Lilly hittar man mest i de ouppackade lådorna?! där hon sussar gott.

Igår började de även att röja på loftet till stallet och ladan så det har varit full trafik på vår lilla gårdsplan idag med traktorer, släp och hjullastare. Men skönt ska det bli när det är rensat och klart, då håller förhoppningsvis taket i 80 år till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0